|

Pozovite

Objekti

Moderan kompleks vila AVALSKE DOLINE smešten je u prirodnom okruženju,na svega 15 minuta vožnje autoputem od Beograda..

Saznaj više
Nov i jedinstven projekat o kome već dugo maštate. Pravo je vreme da se ljudi vrate prirodi i da se stvaraju nove moderne zajednice, koje će funkcionisati na temelju i principima starih.Kuće su projektovane po savremenim standardima i ispunjavaju visok kvalitet gradnje.Avalske doline predstavljaju rešenje stresnog i brzog načina života. Čist vazduh, minimum buke i odsustvo gužve su samo neke od mnogobrojnih prednosti.

Kompleks


Kompleks se sastoji od 12 kuća. Velicine objekata: 260m², 175m², 135m². AVALSKE DOLINE predstavljaju jedinstveno rešenje za jedan od najvećih problema savremenog čoveka, stresnog i brzog načina života. Čist vazduh, raskošna vegetacija,minimum buke i prostor bez gužvi su samo jedan deo pogodnosti

OBJEKAT 260m²Površina 15 ari. Veliki spoljašnji bazen, dimenzije 11m*4,5m, zidani bazen sa opremom firme ASTRAL, sa završnom obradom u mozaiku. Stvarajte uspomene i prepustite se zelenoj idili.


OBJEKAT 175m²


Površina 11 ari. Veliki spoljašnji bazen, dimenzije 7m*4m, zidani bazen sa opremom firme ASTRAL, sa završnom obradom u mozaiku.

Mali spoljašnji bazen- đakuzi, dimenzije 2m*2m


OBJEKAT 135m²


Površina 11 ari. Veliki spoljašnji bazen, dimenzije 7m*4m, zidani bazen sa opremom firme ASTRAL, sa završnom obradom u mozaiku.

Više informacija o ovom objektu možete saznati na sledecem linku.


Dodatne Informacije

Za više informacija o projektu AVALSKE DOLINE i našoj ponudi, molimo Vas da popunite i pošaljete formular.